graphicanews

Ειδήσεις

Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ της 3ΜΕ και της EPSON

Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ της 3ΜΕ και της EPSON

την 4 Μαρτίου, 2024

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και τεχνολογικά άλματα, η 3ΜΕ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την EPSON για τη διάθεση στην ελληνική αγορά των εκτυπωτών της σειράς SureColor οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών σε εκτυπώσεις DTF και sublimation.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η 3ΜΕ στοχεύει να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας, προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις κορυφαίας ποιότητας με την εισαγωγή εκτυπωτών αιχμής όπως τους EPSON SureColor SC-F500, SureColor SC-F501, SureColor SC-F100 και SureColor F2200.

EPSON SureColor SC-F500
SC F500Πρόκειται για τον πρώτο εκτυπωτή EPSON με πλάτος εκτύπωσης 24 ιντσών τεχνολογίας dye-sublimation. Σχεδιάστηκε ώστε να βοηθά τις εταιρείες προώθησης, τα φωτογραφεία, τους παραγωγούς ειδών ένδυσης και τα καταστήματα φωτοαντιγράφων να αυξήσουν τις επιλογές των πελατών τους μέσω ευέλικτων και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων. Κατασκευασμένος για εφαρμογές που καλύπτουν ανάγκες όπως τυπωμένες θήκες τηλεφώνων, κούπες, mouse pad, μπλουζάκια ή μαξιλάρια, ο SC-F500 προσφέρει γρήγορους χρόνους παράδοσης, αξιοπιστία και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) σε μικρές επιχειρήσεις, ενώ δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για τη ρύθμιση, τη λειτουργία ή τη συντήρησή του.

SureColor SC-F100
EPSON F100Πρόκειται για τον πρώτο εκτυπωτή A4 τεχνολογίας εξάχνωσης βαφής (sublimation) της Epson. Με το εμβαδόν βάσης ενός επιτραπέζιου εκτυπωτή A4, ο SC-F100 είναι ιδανικός για τη δημιουργία διαφημιστικών ειδών και εξατομικευμένων δώρων, όπως κούπες, μπρελόκ, καλύμματα τηλεφώνων και άλλα μικρά εμπορικά είδη, όταν ο χώρος είναι πολύτιμος. Ανταποκρίνεται επίσης στις ανάγκες των παραγωγών υφασμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν προϊόντα κατά παραγγελία, όπως μικρές τσάντες, ποδιές, λουράκια και μαξιλάρια.

SureColor F2200
EPSON SC F220Εδώ έχουμε έναν υβριδικό εκτυπωτή DTG και DTF σε ένα μηχάνημα. Έχει αναπτυχθεί για επιχειρήσεις που απαιτούν ακρίβεια, ταχύτητα και τη δυνατότητα να παράγουν σύνθετα σχέδια πελατών σε μια ποικιλία ενδυμάτων. Η συμπαγής, επίπεδη σχεδίαση στο πάνω μέρος ελαχιστοποιεί τον χώρο εργασίας, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση σε μικρότερους χώρους και τη δυνατότητα κλιμάκωσης με πολλές μονάδες. Διαθέτει κεφαλή εκτύπωσης Micro TFP που αποδίδει ανάλυση 1200x1200 dpi και τυπώνει με 4 χρώματα CMYK + λευκό.